50 g świeżego szpinaku
1 łyżka cukru
1/2 dojrzałego banana
100 ml naturalnego jogurtu
Szpinak pokroić w paski, zmiksować blenderem. Dodać cukier, banan i jogurt, jeszcze raz zmiksować.
1 szklanka czerwonych porzeczek
1 łyżka cukru
100 ml naturalnego jogurtu
Czerwone porzeczki krótko zmiksować blenderem, przetrzeć przez sitko. Do porzeczkowego musu dodać cukier i jogurt, jeszcze raz zmiksować.
1/2 szklanki czarnych jagód
1 łyżka cukru
1/2 dojrzałego banana
100 ml naturalnego jogurtu
Jagody zmiksować blenderem. Dodać cukier, banan i jogurt, jeszcze raz zmiksować.
1 szklanka czarnych porzeczek
1 łyżka cukru
1/2 dojrzałego banana
100 ml naturalnego jogurtu
Czarne porzeczki zmiksować blenderem, przetrzeć przez sitko. Do porzeczkowego musu dodać cukier, banan i jogurt, jeszcze raz zmiksować.
1 szklanka wiśni
1 łyżka cukru
1/2 dojrzałego banana
100 ml naturalnego jogurtu
Wiśnie zmiksować blenderem. Dodać cukier, banan i jogurt, jeszcze raz zmiksować.
1 dojrzały banan
100 ml naturalnego jogurtu
Banan zmiksować blenderem. Dodać jogurt, jeszcze raz zmiksować.
Do 4 wysokich szklanek wlewać na dno bananowy koktajl, na to powoli wlać koktajl wiśniowy, z czarnej porzeczki, jagodowy i szpinakowy lub z czerwonej porzeczki.
100 ml naturalnego jogurtu
Banan zmiksować blenderem. Dodać jogurt, jeszcze raz zmiksować.
Do 4 wysokich szklanek wlewać na dno bananowy koktajl, na to powoli wlać koktajl wiśniowy, z czarnej porzeczki, jagodowy i szpinakowy lub z czerwonej porzeczki.
Bajeczny :) Zadowoliłby nawet najbardziej wybrednego smakosza :)
OdpowiedzUsuńcóż za kolory! magia normalnie :)
OdpowiedzUsuńniby zwykły koktajl, ale dzięki tym kolorom robi wrażenie!
OdpowiedzUsuńNiezwykly😀
OdpowiedzUsuń