gotowe ciasto francuskie
truskawki
cukier puder do posypania
Z ciasta francuskiego wyciąć dużą foremką w kształcie kwiatka ciastka. Włożyć je do form muffinkowych w ten sposób, żeby płatki unosiły się mocno ku górze. Na środek włożyć truskawkę. Piec zgodnie z przepisem na opakowaniu, ok.20- 25 minut w 180°C. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
![Truskawkowy zawrót głowy 2013](http://zmiksowani.pl/image/miks/aba085bc1b87bbccd241ad6ec768495c_v2.jpg)
![Czerwone owoce w roli głównej](http://zmiksowani.pl/image/miks/938b55c6c8af8606ebc3c5a8e45446da_v2.jpg)
![](http://durszlak.pl/system/campaign/banner/681/embed_OSgOLQH98jx2YmA3KXzyyPz47LjQLwzz.jpg)
Ależ one dekoracyjne! Urocze.
OdpowiedzUsuńPrzyłączam się do słów Droliczki, są urocze!
OdpowiedzUsuńpozdrawiam serdecznie
Malwinna
Bardzo efektowne!
OdpowiedzUsuńWow :) Urocze :D Tak banalnie proste w wykonaniu, a efekt piorunujący! Dziękuję za udział w truskawkowej akcji :)
OdpowiedzUsuńsuper pomysł!
OdpowiedzUsuńMałe ślicznotki: )
OdpowiedzUsuńPo prostu cudne ,a ja ciasto mam w lodówce,może zrobię jutro.
OdpowiedzUsuńwyglądają przepięknie:) mniam mniam:)
OdpowiedzUsuńPiękne :-)
OdpowiedzUsuńPrześliczne :)
OdpowiedzUsuńjejku jakie przecudowne :) !!!!
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł. Te kwiatuszki wyglądają cudnie :-)
OdpowiedzUsuńświetne! ślicznie i pysznie :)
OdpowiedzUsuń